Spännande motorsport

Som du kanske förstår så gillar vi spännande motorsport och skriver gärna om detta. Allt som rör sig framåt i en hiskelig fart intresserar många och man hänger gärna med i hur det går under de tävlingar som genomförs.

Det sker förändringar inom formel 1 som vi gärna skriver om på denna sajt och under 2018 så kommer det att bli nya regler som kommer att göra det hela mer spännande. Det blir både förändringar motormässigt men också aerodynamiken kommer att förenklas. Bland annat så kan man få ha en bredare bakvinge och ett betydligt enklare bromssystem på bilarna.

Säsongen som startade den 23 mars 2018 och det kommer att bli spännande att följa motorsportens motorsport som Formel 1 är. Fram till den 25 november så får vi följa Sebastian Vettel, Lewis Hamilton och de andra på både träningar och tävlingar. Det finns mycket information online om tävlingarna och allt du behöver veta om säsongen 2018.

Hur kommer det att gå för Marcus Ericson, ja det står skrivet i stjärnorna och vi hålla alla våra tummar för honom. Sedan debuten i december 2009 så har det väl gått lite upp och ner, en konkurs 2014 av det stall som Ericson körde för medförde att det inte blev några tävlingar det året. 2015 så kom han tillbaka i nytt stall, Alfa Romeo Sauber F1 Team 2018.

Bookmark the permalink.